Matkajutut

Voit myös hakea matkajuttuja hakusanalla tai maan mukaan:

Mahtavia ja uskomattomia kuvia maailmalta, pakko katsoa!

Mahtavia ja uskomattomia kuvia maailmalta, pakko katsoa!

Maailmasta löytyy paljon ihmeellisiä paikkoja, jotka olisi kiva nähdä ja kokea. Tässä muutama hauska esimerkki ei niin tavallisista turistikohteista ja nähtävyyksistä. Mikäli sinulta löytyy lisää hauskoja kuvia, lähetä ne Maapallon toimitukseen ja julkaistaan ne muidenkin iloksi. Esimerkiksi Gibraltarin lentokettä on yksi maailman oudoimmista lentoasemista.

Australian vyörypilvi – Australian vyörypilvi on vyörypilveä muistuttava pilvimakkara, joka syntyy toisin kuin tavalliset vyörypilvet irrallisena järjestelmänä. Sen syntymiselle soveliaat olosuhteet on Pohjois-Australiassa Carpentarianlahdella.Joki joen yläpuolella: Magdeburgin vesisilta, Saksa.Sankkaa sumua Sydneyssä, joka ympyröi koko kaupungin.Puolikuu-pilvenpiirtäjä Dubaissa.Kuva myrskystä Montanassa, USA:ssa, 2010.Majakanvartija Maressa, Ranskassa. H*lvetin rohkea mies!


Lentokenttä Malediiveillä, keskellä Intian valtamerta.Luoteis-Montanassa Pohjois-Amerikassa sijaitseva järvi. Vesi on niin kirkasta että järven pohja erottuu selvästi. Todellisuudessa järvi on erittäin syvä.Uniikki geologinen ilmiö Kiinassa. Tunnetaan nimellä Danxian maamuoto.Näkymä aallon sisältä auringonlaskuun.Chicagon pilvenpiirtäjän parveke!Parveke sijaitsee 103-kerroksessa Chicagossa.


Kadonnut paratiisi Intian valtameressä. Lamu-niminen saari.


Kaupunki Brasiliassa, raja rikkauden ja köyhyyden välillä.Banpo silta, Soul, Eteläkorea.Lenan pylväät. Lena-joen varrella Venäjällä.Haus Rizzi – Saksa.Syksyn maastopuku.Bufordin kaupungissa Jenkeissä asuu vain yksi ihminen. Hän työskentelee kaupungin talonmiehenä ja pormestarina.


Illuusio pelikaupan lattiassa Pariisissa, oikeasti lattia on täysin tasainen.


Maailman pisin mitattu ruuhka kiinassa. Ruuhkan pituus oli 260 kilometriä.


Perhekuva.

 


Bruno Catalano-nimisen taitelijan veistämä patsas Ranskassa.Harvinainen tunneli Californiassa, Sequoian kansallispuistossa.


Päivä ja yö. Monumentti Kaunassa, Liettuassa.Maailman pisin silta on 36 kilometriä pitkä. Silta sijaitsee Shandongin provinssi kiinassa.Skagenin lomakylässä voit seurata ihmeellistä luonnonilmiötä. Kaupunki sijaitsee Tanskan pohjoisimmassa pisteessä, missä Itä- ja pohjanmeri kohtaavat. Vedet eivät sekoitu koska niillä on eri koostumus.

Kahdesti vuodessa Meksikonlahden rauskut muuttavat. Uskaltaisitko mennä sekaan uimaan?


Belgian ja Hollannin raja kahvilan reunalla.Nämä puut kasvavat metsässä Puolassa Gryfinon kaupungin lähellä. Syy kaareutumiseen on tuntematon.Kuva Burj Khalifista Dubaissa selkeällä säällä.Kuva dubain keskustan suuntaan Burj Khalifasta, maailman korkeimmasta rakennuksesta.Kuumailmapalloja Cappadociassa.Skorpioninruoho-niminen kasvi kukkii aavikolla, tämä tapahtuu kerran muutamassa vuodessa.Selgas Cano-nimisen yrityksen toimisto Madridissa.Ravintola kalliolla itäisessä Zanzibarissa. Vuorovedestä riippuen ravintolaan pääsee joko kävellen, tai veneellä.Emeraldi järvi tulivuoren kraatterissa – Uusi-SeelantiThorin kaivo. Cape Perpetuassa Oregonin osavaltiossa.Maailman korkein ketjukaruselli sijaitsee Wienissä. Karusellin korkeus on 117 metriä!


<<- Palaa edelliselle sivulle

Nebula.fi